Χαλούμι... Ώρα για ψήσιμο! Προθερμάνετε τη σχάρα σας, κόψτε το χαλούμι σε λεπτές φέτες, τοποθετήστε το χαλούμι στη σχάρα, αναποδογυρίστε κάθε κομμάτι και απολαύστε! ΤΥΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ Διπλό τύπου Ο τοιχώματα για την παραγωγή τυροπήγματος. Σχεδιασμένο για την πλήρωση με γάλα, προσθήκη και ανάμιξη των συστατικών, πήξη του γάλακτος, κοπή της ανάδευσης του πήγματος θέρμανση ή ψύξη του μίγματος τυροπήγματος για πολλούς τύπους τυριού. Σχεδιασμένο για χειροκίνητο ή αυτόματο έλεγχο της διαδικασίας καθαρισμού (CIP). ΠΡΕΣΑ ΤΥΡΙΩΝ Η πρέσα χρησιμοποιείται για να στραγγίσει το τυρόπηγμα από τον ορό γάλακτος και να σχηματίσει το σχήμα του χαλουμιού κατά την παραγωγική διαδικασία με ελεγχόμενη πίεση. ΚΟΠΗ Η μορφοποίηση του χαλουμιού γίνεται σε μεγάλου μεγέθους καλούπια που απαιτούν την κοπή τους σε μικρότερα κομμάτια και την προετοιμασία τους για το βράσιμο. ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Τοποθετημένα σε ειδικά ράφια και με ειδικούς γερανούς εναποθέτονται σε ορθογώνιες δεξαμενές βρασμού.