![insol hallumi](/images/articles/production/hallumi.jpg)
Χαλούμι... Ώρα για ψήσιμο!
Προθερμάνετε τη σχάρα σας, κόψτε το χαλούμι σε λεπτές φέτες, τοποθετήστε το χαλούμι στη σχάρα, αναποδογυρίστε κάθε κομμάτι και απολαύστε!
![insol cheese vat](/images/articles/production/cheese_vat.jpg)
Διπλό τύπου Ο τοιχώματα για την παραγωγή τυροπήγματος. Σχεδιασμένο για την πλήρωση με γάλα, προσθήκη και ανάμιξη των συστατικών, πήξη του γάλακτος, κοπή της ανάδευσης του πήγματος θέρμανση ή ψύξη του μίγματος τυροπήγματος για πολλούς τύπους τυριού. Σχεδιασμένο για χειροκίνητο ή αυτόματο έλεγχο της διαδικασίας καθαρισμού (CIP).
![insol hallumi cheese vat](/images/articles/production/hallumi_cheese_vat.jpg)
Η πρέσα χρησιμοποιείται για να στραγγίσει το τυρόπηγμα από τον ορό γάλακτος και να σχηματίσει το σχήμα του χαλουμιού κατά την παραγωγική διαδικασία με ελεγχόμενη πίεση.
![insol hallumi cutting](/images/articles/production/hallumi_cutting.jpg)
Η μορφοποίηση του χαλουμιού γίνεται σε μεγάλου μεγέθους καλούπια που απαιτούν την κοπή τους σε μικρότερα κομμάτια και την προετοιμασία τους για το βράσιμο.
![insol hallumi cooking](/images/articles/production/hallumi_cooking.jpg)
Τοποθετημένα σε ειδικά ράφια και με ειδικούς γερανούς εναποθέτονται σε ορθογώνιες δεξαμενές βρασμού.