insol ltd company

Αποζημίωση ειδικού σκοπού

Αποζημίωση ειδικού σκοπού για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημικής κρίσης του Covid - 19

Μέτρα στήριξης ενίσχυσης της επιχείρησης

Οικονομική ενίσχυση της επιχείρησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημικής κρίσης του Covid-19.

Σύστημα ρομποτικής

Σύστημα ρομποτικής, μια καινοτομία στη διαδικασία του τυριού. Η διαδικασία κοπής του πήγματος  γίνεται τώρα με ρομπότ.

Γραμμή παραγωγής παραδοσιακής γιαούρτης

Πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής παραδοσιακής γιαούρτης

Gulfood manufacturing 2018

Επισκευτήτε μας στην έκθεση Gulfood Manufacturing στο Ντουμπάι, στο περίπτερο D8-4, αίθουσα 8.

Αλλάξαμε Διεύθυνση

ΛΕΟΦ. ΝΑΤΟ 110, 19300 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Insol ltd & AVE Technologies Srl.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία μας με την AVE Technologies Srl.

Η AVE Technologies Srl με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία είναι σε θέση να απαντήσει και να ικανοποιήσει τις ερωτήσεις εμφιάλωσης με λύσεις και καινοτομίες που περιλαμβάνουν τις τελευταίες τεχνολογικές δυνατότητες.Η AVE Technologies Srl ερευνά, σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα εμφιάλωσης και συσκευασίας, για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για ευελιξία και υψηλής ποιότητας προϊόντα που επιτρέπουν στους πελάτες της να ανταγωνιστεί και να κερδίσει τις επιχειρήσεις στην πολύ ανταγωνιστική διεθνή σκηνή.

Επιπλέον η AVE Technologies Srl καινοτομεί στο δύσκολο χειρισμό ειδικών προγράμματων για τους μεγάλους Διεθνείς πελάτες που δραστηριοποιούνται στους τομείς πλήρωσης μπουκάλιων.

Η ταυτοποίηση ενός προϊόντος αναγνωρίζεται από τον σχεδιασμό του περιέκτη του.

Δεκέμβριος του 2016 Νέο έργο στη Βόρεια Αμερική

Για μια ακόμη φορά τα ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα και ιδιαίτερα η φέτα και γιαούρτι επισημαίνονται ως αγαπημένα για τους καταναλωτές της Βόρειας Αμερικής.

Ένα νέο τυροκομείο έχει κληθεί να ολοκληρώσει αυτή τη ζήτηση της αγοράς προσφέροντας την αυθεντικότητα ενός ελληνικού προϊόντος που γίνεται από τα μηχανήματα και την τεχνογνωσία της INSOL ltd.

Η εταιρεία μας δηλώνει τη δέσμευσή της στην υλοποίηση αυτού του έργου, εφαρμόζοντας διαδικασίες που περιλαμβάνουν προληπτικές ενέργειες και ελέγχους που αποτρέπουν την ύπαρξη δυσαρεστημένων πελατών, συνεχή έλεγχο και αναθεώρηση των απαιτήσεων, καθώς και το επίπεδο των παρεχόμενων προϊόντων, την επιλογή του κατάλληλουπροσωπικού και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους.

Νοέμβριος 2016 Νέο έργο στη Βόρειο Αμερική

Γραμμή παραγωγής Λευκού τυριού Φέτας

Κατασκευή και εγκατάσταση γραμμής παραγωγής με καλούπια για Λευκό τυρί Φέτα. Η γραμμή αποτελείται από τυρολέβητες για την προετοιμασία του πήγματος, στοιβαχτή για τη δημιουργία ντάνας με οκτώ καλούπια, ανατροπέας για την άριστη αποστράγγιση του τυριού, αποστοιβαχτής για το ξεκαλούπωμα και τέλος, ένα πλυντήριο για το πλύσιμο των καλουπιών. Το έργο αυτό έχει εφαρμοστεί στη Βουλγαρία.

Αυτόματη και Ημιαυτόματη Γραμμή Παραγωγής Φέτας

Σύμφωνα με τη χωρητικότητα του τυροκομείου η γραμμή παραγωγής μπορεί να προσαρμοστεί σε πλήρες αυτοματοποιημένη ή ημι-αυτοματοποιημένη. Χωρητικότητα 25-30 και περισσότερο τους τόνους γάλα την ημέρα απαιτεί μια πλήρη αυτοματοποιημένη γραμμή.

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο newsletter μας
Συμπληρώστε το όνομά σας

Συμπληρώστε το email σας

Πρέπει να αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου

Συμπληρώστε το πεδίο 'Δεν είμαι ρομπότ'

Insol, o συνεργάτης σας στη Γαλακτοκομική Βιομηχανία

Σε μια βιομηχανία που αυξάνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα από τους καταναλωτές, γίνεται για εμάς πρόκληση.

Οι βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγική τους ικανότητα και τη δυναμικότητα, αλλά πάντα σε σχέση με τον τοπική κουλτούρα.

Το βασικό μας πλεονέκτημα βασίζεται στην ειδική γνώση και τα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της παραγωγής γαλακτοκομικών μηχανημάτων.

Περισσότερα για την insol

Συνεργασία με την Insol

Η εταιρική κουλτούρα της Insol βασίζεται στην ομαδική εργασία, την ανοικτή επικοινωνία και τις υψηλές προδιαγραφές. Αυτές οι αρχές αποτελούν τη βάση της προσωπικής μας δέσμευσης με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών μας. Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας.

CV upload

Αποστολή Βιογραφικού
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας

Παρακαλούμε διαλέξτε ένα αρχείο σύμφωνα με τις οδηγίες

Μέγεθος έως 3MB | Επιτρέπονται αρχεία: .pdf, .doc, docx, .txt
Πρέπει να αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου

Συμπληρώστε το πεδίο 'Δεν είμαι ρομπότ'