Γιαούρτι Το γιαούρτι ή αλλιώς το yogurt, dahi, laban, skyr, Greek yoghurt είναι προϊόν επώασης με διαφόρων τύπων τεχνολογίων παραγωγής. Το γιαούρτι απλό ή με πρόσθετα και αρωματισμένο αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την παραγωγή του εξοπλισμού και την τεχνογνωσία σε ολοκληρωμένη λύση παραγωγής. ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΝΑΔΕΥΣΗΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΟΣ 2 ΣΤΑΔΙΩΝ Ομογενοποιος Tetra Pack® για το γιαούρτι Tetra Pak® HIGH SHEAR MIXER Recirculation mixer for the emulsification and hydration of powders and other ingredients, and standardization of milk Capacity: 5.000 l/h - 40.000 l/h Applications: Formulated dairy products Tetra Pak® Plate Heat Exchanger DURABLE DESIGN WITH PLATE GEOMETRY OPTIMIZED FOR FOOD APPLICATIONS Provides gentle, energy efficient heating, optimized to maintain product quality Easy to clean, service and maintain, and can even be rebuilt for new applications or different capacities Long equipment lifetime thanks to the robustness of gaskets and plate pressing technology. Ολοκληρωμένη Λύση Πλήρες συγκρότημα παραγωγής γιαουρτιου