![insol ltd yoghurt](/images/headers/yoghurt_2.jpg)
Γιαούρτι
Το γιαούρτι ή αλλιώς το yogurt, dahi, laban, skyr, Greek yoghurt είναι προϊόν επώασης με διαφόρων τύπων τεχνολογίων παραγωγής. Το γιαούρτι απλό ή με πρόσθετα και αρωματισμένο αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την παραγωγή του εξοπλισμού και την τεχνογνωσία σε ολοκληρωμένη λύση παραγωγής.
![insol fermentation tanks](/images/articles/production/fermentation_tanks.jpg)
![insol mix tanks](/images/articles/production/mix_tanks.jpg)
![insol homogenizer stages](/images/articles/production/homogenizer_2_stages.png)
Ομογενοποιος Tetra Pack® για το γιαούρτι
![insol shear mixer r200-800v](/images/articles/production/shear_mixer_r200-800v.png)
Recirculation mixer for the emulsification and hydration of powders and other ingredients, and standardization of milk
- Capacity: 5.000 l/h - 40.000 l/h
- Applications: Formulated dairy products
![insol plex](/images/articles/production/plex.png)
DURABLE DESIGN WITH PLATE GEOMETRY OPTIMIZED FOR FOOD APPLICATIONS
- Provides gentle, energy efficient heating, optimized to maintain product quality
- Easy to clean, service and maintain, and can even be rebuilt for new applications or different capacities
- Long equipment lifetime thanks to the robustness of gaskets and plate pressing technology.
![insol turn key yogurt](/images/articles/production/turn_key_yogurt.jpg)
Πλήρες συγκρότημα παραγωγής γιαουρτιου