insol ltd yoghurt process

Παραδοσιακό Γιαούρτι

Κατά την τεχνολογία παρασκευής του γιαουρτιού, βακτήρια παραμένουν ζωντανά στο γιαούρτι και επικάθονται σε στρώση στην επιφάνιά του, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό της χαρακτηριστικής πέτσας που εμφανίζει το παραδοσιακό γιαούρτι και δεν είναι τίποτε άλλο από τα ωφέλημα βακτήρια που ανήκουν στα είδη Lactobacillus bulgaricus και Streptococus themophilus.

Πλήρως αυτοματοποιημένη  γραμμή παραγωγής παραδοσιακού γιαουρτιού

Μια καινοτομία στην παραδοσιακή παραγωγή γιαουρτιού που αντικαθιστά την παλιά χειρωνακτική διαδικασία. Η Insol είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που έχει αναπτύξει την αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής. Εξασφαλίζει τη σταθερότητα και την ποιότητα της παραγωγής, ελαχιστοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό και τυποποιεί τη διαδικασία παραγωγής.

insol filling station
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ & ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΕΡΙΕΚΤΩΝ
  • Αποστοιβαχτής δίσκων
  • Βηματικός μεταφορέας
  • Σταθμούς τροφοδοσίας περιεκτών
  • Γεμιστική μηχανή γάλακτος 90οC
insol filling station
ΓΕΜΙΣΤΙΚΗ

Η γεμιστική αποτελείται από 12 κεφαλές πλήρωσης, προσαρμοσμένες με τη μέθοδο μέτρησης ροής με PLC, ανεπίστροφο ακροφύσιο και λήψη για τον καθαρισμό του σταθμού με σύστημα CIP. Ακριβής πλήρωση και δοσολογία προϊόντος.

insol cooling tunnel
ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥΝΕΛ ΨΥΞΗΣ ΝΤΑΝΑΣ 90οC/45οC
  • Τούνελ ψύξης εφοδιασμένο με μεταφορέα ομαλής κίνησης
  • Υψηλή ικανότητα απόδοσης
  • Ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός του συστήματος
  • Ομοιόμορφη ψύξη των προϊόντων
  • Βέλτιστη προσαρμογή στις συνθήκες λειτουργίας
  • Έξυπνα σχεδιασμένο concept υγιεινής και υπηρεσίας
insol injection
ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Ο σταθμός είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316. Η πλήρωση της καλλιέργειας γίνεται με 12 δοσομετρικές κεφαλές.

insol filling station
CULTURE STARTER INJECTION

Ο μηχανισμός πλήρωσης της καλλιέργειας περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες δοσολογίες από 4gr - 20gr με 12 injection system βαλβίδες και μια δεξαμενή καλλιέργειας από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316. Λήψη για το καθαρισμό του σταθμού με σύστημα CIP.

insol final stacker
ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΙΒΑΞΗ

Τελική στοίβαξη των δίσκων και μεταφορά τους στους θαλάμους επώασης. 

insol cooling room
ΘΑΛΑΜΟΣ ΕΠΩΑΣΗΣ
insol yogurt packaging
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Έξοδος από θάλαμο ψύξης και προώθηση σε συσκευασία

Insol, o συνεργάτης σας στη Γαλακτοκομική Βιομηχανία

Σε μια βιομηχανία που αυξάνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα από τους καταναλωτές, γίνεται για εμάς πρόκληση.

Οι βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγική τους ικανότητα και τη δυναμικότητα, αλλά πάντα σε σχέση με τον τοπική κουλτούρα.

Το βασικό μας πλεονέκτημα βασίζεται στην ειδική γνώση και τα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της παραγωγής γαλακτοκομικών μηχανημάτων.

Περισσότερα για την insol

Συνεργασία με την Insol

Η εταιρική κουλτούρα της Insol βασίζεται στην ομαδική εργασία, την ανοικτή επικοινωνία και τις υψηλές προδιαγραφές. Αυτές οι αρχές αποτελούν τη βάση της προσωπικής μας δέσμευσης με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών μας. Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας.

CV upload

Αποστολή Βιογραφικού
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας

Invalid Input

Παρακαλούμε διαλέξτε ένα αρχείο σύμφωνα με τις οδηγίες

Μέγεθος έως 3MB | Επιτρέπονται αρχεία: .pdf, .doc, docx, .txt
Πρέπει να αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου

Συμπληρώστε το πεδίο 'Δεν είμαι ρομπότ'